Ansvarsfullt Spel hos kullmantreeline.com

På kullmantreeline.com är vi engagerade i att skapa en ansvarsfull spelmiljö för alla våra spelare. Spelande ska vara en underhållande fritidsaktivitet, men vi erkänner också att spelande kan bli ett problem för en liten del av spelarna. Vi tar detta problem mycket seriöst och erbjuder en rad åtgärder för att hjälpa till att hålla kontrollen och säkerställa att spelandet förblir roligt.

Att Känna Igen ett Spelproblem

Spelande blir ett problem när det negativt påverkar olika aspekter av ditt liv, inklusive ekonomisk hälsa, personliga relationer och känslomässigt välbefinnande. Om du är orolig för ditt spelbeteende, ställ dig själv följande frågor:

 • Spelar du för att undkomma personliga problem eller för att lindra obehagliga känslor som skuld, ångest, hjälplöshet eller depression?
 • Jagar du förluster eller spelar du tills alla dina pengar är borta?
 • Har du ljugit för familjemedlemmar, vänner eller andra om hur mycket du spelar eller hur mycket pengar du förlorar på spel?
 • Har du missat arbete eller andra viktiga ansvar på grund av spelande?
 • Förlitar du dig på spelande som en väsentlig inkomstkälla?

Om du har svarat ’ja’ på någon av dessa frågor kan det vara dags att överväga att söka hjälp.

Verktyg och Åtgärder

 • Självbedömningstest: Vi erbjuder ett självbedömningstest som kan hjälpa dig att överväga om du har ett spelproblem.
 • Sätt Gränser: Vi erbjuder verktyg för att sätta gränser för hur mycket pengar du kan sätta in, satsa eller förlora över en viss period.
 • Självavstängning: Om du behöver en paus från spelande erbjuder vi en självavstängningsmöjlighet som ger dig möjlighet att stänga ditt konto under en period.
 • Spel för Minderåriga: Det är olagligt för personer under 18 år att spela hos kullmantreeline.com. Vi har strikta kontroller för att verifiera åldern på alla kunder.

Hitta Hjälp och Stöd

Om du eller någon du känner har ett spelproblem rekommenderar vi starkt att söka hjälp från professionella organisationer som erbjuder stöd och hjälp.

 • Stödlinjen.se: Erbjuder rådgivning och stöd till dem som påverkas av spelproblem i Sverige. Besök Stödlinjen.se eller ring 020-81 91 00.
 • Spelberoendes Riksförbund: En svensk hotline som erbjuder hjälp till spelberoende. Besök Spelberoendes Riksförbund eller ring 020-81 91 00.
 • Gambling Therapy: Erbjuder support och rådgivning för alla som påverkas av spelande, med ett team som opererar både i Sverige och internationellt. Besök Gambling Therapy.

Håll Kontrollen

Spelande ska vara underhållande och inte ses som ett sätt att tjäna pengar på. Undvik att jaga förluster och spela endast för pengar du har råd att förlora. Håll koll på den tid och de pengar du spenderar på spelande.

Kontakta Oss

Om du har några bekymmer om ditt spelbeteende eller behöver råd om hur du spelar ansvarsfullt, vänligen kontakta vårt kundsupportteam på [email protected].

Kom ihåg, spelande är en form av underhållning och det ska njutas ansvarsfullt. Det är viktigt att känna igen tecken på spelproblem och agera genom att söka hjälp om det behövs.

×
We're sorry, but this platform is not currently available in Canada.
Try other options:
GGBet
17 400kr + 500 FS
Sign Up!
Remember to gamble responsibly!
Grattis! Du vann:
17 000kr + 500 FS
Få bonus